Groothandel voor bedrukte strandballen en strandartikelen sinds 2006.

Strandballen bedrukken

De zomer komt eraan! Dat betekent zon, zee, zand… en strandballen! Met de zomer in aantocht bent u wellicht op zoek naar een manier om zaken met zon te combineren. Wij hebben de perfecte uitkomst voor u: strandballen bedrukken. Door strandballen met uw logo of beeldmerk te bedrukken, vergroot u gegarandeerd de zichtbaarheid van uw bedrijf. Strandballen zijn immers alom vertegenwoordigd, zowel op het strand als in het zwembad, of gewoon in de achtertuin. Zeg nou zelf: er is toch geen betere manier om uzelf in de zomer te profileren?

Filteren
Strandbal Lukas bedrukken

Strandbal Lukas

Maat 28 cm | Meerdere kleuren

Vanaf 6 november

Bereken uw prijs

Vanaf 0.45

Strandbal Elke bedrukken

Strandbal Elke

Maat 28 cm | Meerdere kleuren

Vanaf 6 november

Bereken uw prijs

Vanaf 0.45

Meest verkocht
Strandbal Job 28 cm bedrukken

Strandbal Job

Maat 28 cm | Meerdere kleuren

Vanaf 6 november

Bereken uw prijs

Vanaf 0.45

Strandbal Jesse Transparant 28 cm bedrukken

Strandbal Jesse Transparant

Maat 28 cm | Meerdere kleuren

Vanaf 6 november

Bereken uw prijs

Vanaf 0.50

Populair
Strandbal Basic Transparant

Strandbal Basic Transparant

Maat Ø 23,5 cm | Full colour mogelijk

Vanaf 30 oktober

Bereken uw prijs

Vanaf 0.55

Populair
Strandbal Basic | Maat 23,5 cm bedrukken

Strandbal Basic | Maat 23,5 cm

diverse kleuren | Full colour mogelijk

Vanaf 30 oktober

Bereken uw prijs

Vanaf 0.65

Strandbal xxl 40 cm bedrukken

Strandbal XXL

Maat 40 cm | Meerdere kleuren

Vanaf 6 november

Bereken uw prijs

Vanaf 0.91

Strandbal knipoog Winky bedrukken

Strandbal knipoog Winky

vrolijke strandbal met smiley

Vanaf 30 oktober

Bereken uw prijs

Vanaf 1.04

Strandbal huilen-van-het-lachen smiley bedrukken

Strandbal huilen-van-het-lachen

vrolijke strandbal met smiley

Vanaf 30 oktober

Bereken uw prijs

Vanaf 1.09

Strandbal lach Smiley bedrukken

Strandbal lach Smily

vrolijke strandbal met smiley

Vanaf 30 oktober

Bereken uw prijs

Vanaf 1.11

Grote opblaasbare strandbal bedrukken

Grote opblaasbare strandbal

XXL formaat 40cm diameter

Vanaf 30 oktober

Bereken uw prijs

Vanaf 1.73

Bedrukte strandballen met logo

Op onze website vindt u een zeer ruim aanbod aan diverse strandballen. We hebben strandballen in alle kleuren van de regenboog, wit of zwart, groot of klein, transparant of ondoorzichtig – of een combinatie van beide. Ons assortiment bevat strandballen die in diverse kleurstellingen kunnen worden geleverd; in 1 of 2 kleuren. Ieder van deze strandballen kan worden bedrukt met bijvoorbeeld uw logo, of een promotionele tekst naar keuze. Een aantal van onze strandballen kunnen worden bedrukt in 1 kleur. Daarnaast hebben wij ook strandballen die we kunnen bedrukken met 2, 3 of 4 kleuren, en strandballen die we in full colour kunnen bedrukken. De bedrukking verschilt per type strandbal.

 

Relatiegeschenken strandbal

Een strandbal met uw logo erop als relatiegeschenk: als dat geen glimlach op het gezicht van uw relaties tovert, dan weten wij het ook niet meer! Strandballen zijn een symbool voor de zomer, voor een zonnige tijd, en voor plezier. Zoekt u dus een uniek relatiegeschenk dat precies past bij de positieve uitstraling van uw onderneming, dan zit u met een strandbal met logo zeker goed. Naast het logo of beeldmerk van uw bedrijf, kunnen wij de strandballen uiteraard bedrukken met iedere andere gewenste afbeelding of tekst, zoals uw slogan of een promotionele boodschap.

 

Goedkope strandballen bedrukken

Doordat wij een grote voorraad strandballen hebben, kunnen wij goedkope strandballen bedrukken. En voor deze lage prijzen krijgt u absoluut kwaliteit: al onze strandballen zijn gemaakt van stevig PVC, dat prima tegen een stootje kan. U kunt de strandballen dus met een gerust hart actief gebruiken op het strand of in het zwembad! Onze strandballen kunnen, met of zonder opdruk, worden besteld in grote oplagen tot wel 10.000 stuks of zelfs nog meer. Daardoor zijn onze strandballen bij uitstek geschikt als relatiegeschenk van grote bedrijven – of om te gebruiken voor promoties en bij grote (zomer)evenementen natuurlijk.

 

Strandballen bedrukken kleine oplage

Ook de kleinere ondernemingen of particulieren kunnen uiteraard bij ons terecht voor bedrukte strandballen. Wij kunnen onze strandballen leveren vanaf een kleine oplage van 100 stuks. Dat is dus ideaal als relatiegeschenk, om uw medewerkers te verrassen, of als herinnering aan bijvoorbeeld een huwelijksfeest of familiedag. Met een gepersonaliseerde strandbal wordt iedere gelegenheid extra memorabel!

 

Strandballen bedrukken goedkoop

Laat u ons uw strandballen bedrukken, dan krijgt u uitstekende kwaliteit voor een scherpe prijs! En dat niet alleen: met onze ruim 10 jaar ervaring staan wij u met veel plezier bij tijdens het gehele proces, van aanvraag tot levering. Wij denken maar al te graag met u mee in uw zoektocht naar de perfecte strandbal, en uiteraard met het ontwerp van de door u gewenste opdruk. U ontvangt van ons binnen 24 uur een offerte, en krijgt bij iedere bestelling een digitale drukproef voor akkoord. Daarna heeft u de bedrukte strandballen binnen 5 tot 10 werkdagen in huis.

 

Snelle service, professionaliteit én een scherpe prijs: dat is Riké!