Groothandel voor bedrukte strandballen en strandartikelen sinds 2006.

Luchtbedden bedrukken

Lekker luieren op een luchtbed in de zon… Wie wil dat nou niet? Ronddrijven op een luchtbed, in de zee of in het zwembad, is natuurlijk bij uitstek de manier om helemaal te ontspannen. Een luchtbed is daarom een ideaal geschenk om bij te dragen aan het plezier van anderen – zoals uw collega’s, zakenrelaties of vrienden. Extra leuk is het als u daarbij de luchtbedden kunt laten bedrukken met een afbeelding of tekst naar wens. Op die manier krijgt u uzelf of uw bedrijf goed in beeld deze zomer!

Filteren
Goedkoop Luchtbed Wave met draagkoord bedrukken

Luchtbed Wave

met draagkoord | meerdere kleuren

Vanaf 6 november

Bereken uw prijs

Vanaf 1.61

Luchtbed bedrukken | Vanaf 25 stuks met logo

Luchtbed Cees XXL

55 x 170 x 18 cm | extra stevig

Vanaf 6 november

Bereken uw prijs

Vanaf 4.08

Luchtbed Donut bedrukken

Luchtbed Donut

Origineel in de vorm van donut

Vanaf 6 november

Bereken uw prijs

Vanaf 5.12

Luchtbed Pizzapunt bedrukken

Luchtbed Pizzapunt

Vanaf 6 november

Bereken uw prijs

Vanaf 5.55

Luchtbed Slipper bedrukken

Luchtbed Slipper

XXL formaat | vorm van een slipper

Vanaf 6 november

Bereken uw prijs

Vanaf 10.32

Luchtbed Watermeloen bedrukken

Luchtbed Watermeloen

hoge kwaliteit | kleine oplage

Vanaf 30 oktober

Bereken uw prijs

Vanaf 18.51

Luchtbed Ananas bedrukken

Luchtbed Ananas

hoge kwaliteit | ananasvorm

Vanaf 30 oktober

Bereken uw prijs

Vanaf 19.19

Luchtbedden met logo

Voor Riké is het bedrukken van luchtbedden met een logo een fluitje van een cent. Wij bieden diverse luchtbedden die stuk voor stuk kunnen worden bedrukt met uw logo of bedrijfsnaam. Al onze luchtbedden zijn gemaakt van stevig PVC, waardoor ze niet zomaar gaan lekken en dus lang mee zullen gaan. Uiteraard vindt u bij ons de bekende rechthoekige luchtbedden, maar we hebben ze ook in diverse grappige ontwerpen, zoals in de vorm van een pizzapunt, een donut of een slipper! Zo bieden we voor ieder wat wils, en kunt u dus altijd een passend luchtbed vinden.

 

Bedrukte luchtbedden

Met bedrukte luchtbedden laat u een speelse, positieve uitstraling zien. Een bedrukt luchtbed met uw logo erop vergroot de zichtbaarheid van uw bedrijf op een unieke manier. De meeste van onze luchtbedden kunnen in 1 kleur worden bedrukt met uw logo of slogan. Daarnaast kunnen enkele van onze luchtbedden worden bedrukt met maximaal 4 kleuren, en sommige zelfs in full colour. In combinatie met de witte of felgekleurde achtergrond van het luchtbed zelf, maakt u gegarandeerd een opvallende indruk.

 

Relatiegeschenken luchtbed

Doordat wij beschikken over een zeer grote voorraad luchtbedden, zijn wij in staat om grote bestellingen aan te nemen tot wel 5000 stuks (of nog meer!). Daardoor is het prima mogelijk voor grote bedrijven om luchtbedden te laten bedrukken als relatiegeschenk, of om onze bedrukte luchtbedden te gebruiken als promotiemateriaal bij bijvoorbeeld grote (zomer)evenementen. De mogelijkheden zijn eindeloos!

 

Luchtbedden bedrukken kleine oplage

Niet alleen voor grote bedrijven zijn onze bedrukte luchtbedden beschikbaar; ook kleine ondernemingen en particulieren kunnen zonder problemen luchtbedden met opdruk bij ons bestellen. Wij leveren al bedrukte luchtbedden vanaf een kleine oplage van 100 stuks. Dit maakt de luchtbedden niet alleen geschikt als relatiegeschenk, maar ook als een bijzonder aandenken aan een feestelijke gebeurtenis zoals een zakelijk of persoonlijk jubileum.

 

Goedkope luchtbedden bedrukken

Bij Riké is luchtbedden bedrukken goedkoop, en voor de scherpe prijs krijgt u bovendien kwaliteit en uitstekende, professionele service. Wij staan tijdens het gehele bestelproces voor u klaar. Zo denken wij al met u mee vanaf het moment dat u een aanvraag plaatst. Binnen 24 uur ontvangt u van ons een offerte en een digitaal voorbeeld. Pas als u daar geheel tevreden mee bent, gaan wij aan de slag met het bedrukken van de luchtbedden. Nadat u uw akkoord heeft gegeven, leveren wij de bedrukte luchtbedden binnen 5 tot 10 werkdagen af.